marți, 16 decembrie 2008

botezul lui Christian

Acum catva timp, am fost meseni la nunta Bunului Samaritean. In urma cu doua saptamani Oliver si Ioana si-au botezat fiul in aceeasi biserica unde si-au unit destinele. Am fost, ne-am veselit si i-am urat toate cele bune micutului Christian.
lazi, de-a fata-ascunselea prin biserica

noi, in asteptarea preafericitului deznodamant


christian in bratele mamei, ascultand sfintele povete

happy in bratele parintilor

14 comentarii:

zuimuchacha spunea...

sper ca ai profitat de ocazie sa-i explici lui lazi cum sta treaba cu nasele si finii... ;) faina poza de familie.

Critică Muzicală spunea...

sa fie intr-un ceas bun!

carpeta plutitoare spunea...

zuimuchacha: as', a alergat zanatic prin biserica, gelos ca nu e in centrul atentiei ca bebelusul. a trebuit sa-l iau si eu pe el in brate ca sa se simta bagat in seama.

criticul: merci de urare. zilele astea am fost cam absenta in ceea ce priveste blogosfera. sunt curioasa ce se mai intampla la dumneata pe tarla?! iaca acum te vizitez :-)

mamica de Sebastian spunea...

Sa le traiasca micul crestin!!

carpeta plutitoare spunea...

multumim draga Florina! L-ai botezat in tara pe Basse?

mamica de Sebastian spunea...

@jeni noi l-am botezat in Suedia pe BAsse cu preot ortodox dar in biserica suedeza.SI l-am botezat la 7 luni asta dupa ce fusesem cu el in ro la 6 luni:)spre disperarea soacra-mi:))

Anonim spunea...

dementa fi-tu. sper sa va revad curand. cu drag, O. :*

carpeta plutitoare spunea...

:-) si noi pe tine draga Octavian. Poate treci sa ne vizitezi la anu'! Pupici

Antoaneta spunea...

Alaturea cu drumul carpetei...merci de comentariu, si daca tot ti-au placut cartile, o sa-ti spun si povestea lor. Editorul i-a propus lui R.A.R. o serie de foto pentru comentarii, care au zacut mult intr-un colt pana cand auctorele i-a cerut altele, pentru ca avea mai multe povesti decat poze:) Si a fost chin mare sa gaseasca fotografii vechi pe potriva scriselor:)

Fröhliche Weihnacht! (asa scria pe felicitarile primite de la Muenchen cand sunteam eu mica)

carpeta plutitoare spunea...

draga antoaneta, iti multumesc pentru raspuns si urari. Craciun fericit si tie acolo departe, peste mari si tari.

Anonim spunea...

faina pictura dar si mai frumos bebeul!acum ca s-au potolit furtunile din paharul cu apa,starnite fiindca am indraznit sa-ti iau apararea, te reinvit le mine pe blog sa revenim la oile noastre.
and by the way, nu voiam sa-mi faci jocul, a fost o propunere la fel de indrazneatza ca cea a marei, cine a avut a comentat la ea despre sex,a comentat, fara pudoare la fel si la mine cine a vrut sa puna poza a pus (cred ca sa pui o poza sexy e la fel de intim cu a-ti povesti viatza sexuala pe un blog, in vazul tuturor!doar ca poza nu poate minzti;-)

carpeta plutitoare spunea...

multam de comment. apropo de luat apararea, ma gadeam ca te regaseai si tu in ceea ce le-am raspuns fetelor. :-)
conceptul de sexi mi se pare ostenit & relativ, ca as putea perora la nesfarsit pe tema asta. ma rezum la a-ti raspunde (strict la tema "sexi") ca nu am nevoie neaparat de confirmarea maselor, deoarece vei putea avea surprize (neplacute uneori) in ceea ce priveste gusturiile si capacitatea celorlalti de a aprecia frumosul. nu subestimez sexualitatea nimanui, insa ceea ce imi place mie nu e universal valabil pentru ceilalti. am fost considerata intotdeauna "weird" ca stil personal (tunsoare, imbracaminte), uneori brutal provocator (nu eram lasata sa intru in cluburi pentru ca veneam "sumar" invesmantata, am fost eliminata marsav dupa 6 ani de job, la o revista pentru femei, din acelasi motiv: vestimentatie necorespunzatoare) alteori brutal vintage (doar cu haine second-hand) si de cele mai multe ori "inocent" sau ca o "fata padurii" cum ma poreclise Mara la un moment dat.
p.s. asta e ultima data cand mai povestesc despre acest subiect.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

pai tu gandeai ca ma regaseam acolo, fiindca asa am si spus,nu?!normal ca exista futai (pardon de expresie pentru pudice) nebun mai ales inainte de venirea pe lume a unui copil.ca asta a deranjat in jur, e problema lor, cam la fel cum a deranjat in jur fotografia cu mine, inca sexy dupa copil.ca o fatuca de pe-acolo zuzulina bambina nici nu concepe ca mai potzi fii sexy dupa ce-ai nascut,iar e problema ei, care vrea sa spuna cu alte cuvinte:sunt atanara si n-am copil, deci doar eu mai pot fii sexy, ce sa mai spun! ?dar madonna, dar britney, ca daca dadeam exempu uman de muritori de rand nu crede pubera.whatever, succes in continuare, ma bucur ca te imbraci sexy(obosit termenul dar viabil) si tine-o tot asa, fii tu insati, chiar daca te dau afara de la serici, spui ca la biserica nu le-a fost jena sa te ajute!vei gasi intr-o zi locul unde sa te potrivesti perfect cu oameni nenconformisti:-)
si sa stii ca te admir pentru cum te-ai descurcat in zilele foarte grele de imigrare!dar ce stiu fatucele astea cu cashul la gura si indopate de parintzi cu bani despre asta?!ele joaca in continuare canasta , ca la aste se limiteaza cultura lor...