marți, 16 decembrie 2008

duminica la altitudine

Duminica e o zi cand toata familia e reunita acasa. Personal o urasc. Ma impiedic de partener prin bucatarie, copilul are anumite dorinte de evadare (cel putin al meu) iar eu incerc fara succes sa ma inchid intr-o camera, mimand singuratatea. Am hotarat de ceva vreme, ca Sebi duminica sa organizeze excursii in aer liber (indiferent de anotimp) cu Lazi prin imprejurimiile Münchenului. La munte, la padure, pe la lacuri, etc. Duminica asta au fost cu sania la munte (aproximativ la distanta de o ora de oras, incep muntii si paduriile). Plecarea dimineata, la pranz se haleste ceva pe la vreun popas, lazi invata din greu sa urce povarnisurile iar seara la ora 6, cand nu ii mai tin picioarele se intorc impacati la barlog.







Frant de oboseala Lazi a adormit in fund la desene iar dimineata nu a fost chip sa mai fie trezit si transportat la bona. In concluzie, aceasta excursie duminicala si efectele ei aduc liniste si pace in familie. Eu am toata duminica la dispozitie, ei se distreaza ca intre barbati.

7 comentarii:

mamica de Sebastian spunea...

Ce minuni face aerul curat si un pic de plimbare.

carpeta plutitoare spunea...

Da, Florina, un pic mai multa plimbare :-)) Asa facem sa-si consume energia si dupa cum bine spune Sebi, sa-l apropie de natura.

zuimuchacha spunea...

copilaria lui lazi seamana mai degraba cu copilaria noastra, nicidecum cu a copiilor de-un leat cu el.
si felicitari pentru schimbarea de look a blogului... na, ca sunt si cordiala...

carpeta plutitoare spunea...

draga mea verocika, il cunosti pe Sebi cat de iubitor de natura este! Asta vara 3 saptamani in Nordul Germaniei, nu a fost zi sa nu mearga cu Lazi in padure. Ba chiar ma obisnuisem si eu sa merg cu el si sa-i recapitulez Scufita Rosie, cu poteca lupului cu tot! Acum se incearca o resurscitare, tinand seama ca e destul de frig aici...

carpeta plutitoare spunea...

apropo verocika, uite ca am uitat. in ultima poza, cand doarme Lazi, Lidia si-a gasit o pozitie cam incomoda sa doarma... ti-am povestit de Lidia?? Uff, e noua lui prietena, o pisica cu pantalonasi si mustati negre.

Anonim spunea...

iti dai seama cum isi va aminti Lazi peste ani
"cum mergeam cu tata pe munte"
Foarte fain . .

carpeta plutitoare spunea...

Da asa-i Alex, speram ca si el va fi prieten cu muntele si padurea ca si Sebi! :-)