vineri, 16 ianuarie 2009

baz-baz

Acum mi-ar placea sa fiu o albinuta. Sa miros a polen. Sa zac intr-o ploaie de soare si sa-i intep pe neghiobi! Momentan sunt un bondar ghiftuit, marait si ursuz.

5 comentarii:

mamica de Sebastian spunea...

Aha ai si tu dor de duca,sa fie vre-un virus?:))

alex spunea...

cat e de la bondar la albinuta, esti pe-aproape, te concentrezi putin si .. bz-bzzz :)

Melina spunea...

eu as vrea sa fiu un iepuras.
va multumesc tie si lui sebi pentru comentarii. te rog intra pe blogul meu! am scris ceva despre cea mai frumoasa zi a mea.
ce mai face lazar?

carpeta plutitoare spunea...

Florina: sunt disperata, ma simt atat de incorsetata ca nu pot pleca unde vreau, cand vreau ca inainte. Plus ca imi este dor de acasa. Stii si tu cum te ia dorul de acasa...!!

Alex: ehh, am nevoie de o metamorfozare din bondar in albinuta!!! Astept primavara!

Melina: Iepurasii sunt intotdeauna veseli si zglobii! Citim cu placere jurnalul tau draga Melina, suntem curiosi ce lucruri minunate mai descoperi. Lazar in acest moment construieste sine si sosele pentru trenul si masiniile lui. Merge la gradinita, are o prietena si ii plac masiniile de pompieri.

Antoaneta spunea...

Nu toate albinutele fac miere, vezi la mine pe blog. Foarte frumoase povestile din Baragan, ale mele-s de la oras si vacante clasice la munte/mare, Poiana Tapului, Eforie Nord si Sud, cateodata Techirghiol. La tara e nu stiu cum altfel, mai ales daca ai familie acolo. Ma alatur celor care te sfatuiesc sa scrii o carte.