marți, 13 ianuarie 2009

cosmaresc

sunt putin cam depresiva. am inceput bursc de ieri cu un semi-atac de panica dupa ce am discutat cu sebi despre probleme existentiale, despre viitor si despre jobul pe care trebuie sa si-l gaseasca de urgenta in urmatoarele doua luni. colac peste pupaza noaptea am avut si un cosmar. eu pe post de supermann, luptandu-ma cu un rau imaginar care se cuibarise in camera lui lazi. cu o putere supraomeneasca de concentrare am reusit sa-l spulber, sa-l imprastii (cu toate ca "raul" era invizibil) si sa ma trezesc agitata si cu transpiratie rece pe sira spinarii! azi m-am invartit prin casa, fara sa finalizez ceea ce incepusem. toata ziua m-a urmarit senzatia neplacuta pe care mi-a lasat-o cosmarul, o tristete combinata si cu o lipsa de pofta de mancare dar cu apetit de tigara.
ceea ce m-a amuzat intradevar, poza de pe blogul Marei http://mara-yvonne-wagner.blogspot.com/, o relicva a vremuriilor de holteiala.
imi e o lene ingrozitoare sa ma urnesc spre dus. tocmai ce ma incalzisem pe fotoliul meu! insa trebuie sa merg la dus si dupa aceea tzusti, direct in pat, maine ma astepta job-uiala, o veselie, pe cuvant de onoare!!!

5 comentarii:

Anonim spunea...

nu ma bucur sa aud de depresie, sa faci bine sa-ti revii cat mai repede!ca un facut am imprumutat azi de la mediateca ,pe langa desene animate pentru luca, in teancul de benzi desenate si una care este pe subiectul depresiei, cu desene simpatice si tot tacamul...asa ca incearca sa faci haz de necaz!o sa fie bine, ai sa vezi!fruntea sus!

Anonim spunea...

sa ne ti ne curent ca eu te-am bagat de mult la favorite te citesc zilnic
love KYLIE
si BAFTA!

carpeta plutitoare spunea...

draga lumi, eu am atecedente cu depresiile de pe la 23 de ani. vin pleaca, uneori fac forme mai nasoale, uneori imi trec dupa vreo cateva zile. problema oameniilor depresivi este ca ei nu vad binele, au nevoie de timp ca sa il simta si sa se obisnuiasca cu el! merci de incurajari! pupici

Florinoasa: merci mult draga mea, ma bucur ca ma citesti, tare imi este dor de tine! Pupici!

Anonim spunea...

fa-ti prajitura mea!ciocolata are efect antidepresiv:-)

carpeta plutitoare spunea...

mananc de 5 ani ciocolata aici in Germania, se pare ca efectul se lasa inca asteptat! :-))