luni, 5 ianuarie 2009

franturi dintr-o vacanta de iarna

Nordul Germaniei, bunicii lui Lazi, Olanda, canale, casute de pitici, Zwolle, hotel, ger si crema de scoici.






































13 comentarii:

Anonim spunea...

Happy New Ear..., 2009!

alina spunea...

La muți ani pe anul ăsta!
Frumoase pozele, probabil că ați avut o vacanță frumoasă, dar mi-am cam sucit gâtul să mă uit la imaginile verticale-neîntoarse! :) (Vezi că sunt progrămele multe free care fac chestia asta cu rotate picture f simplu. Unul e Irfanview, caută-l cu google, eu îl folosesc cu succes!)

mamica de Sebastian spunea...

La multi ani sa aveti un an bun.Ma tot intrebam unde a-ti disparut,ca nu mai scriai nimic.Ultima poza imi place mult:).De Lazzi no komment

G. spunea...

Wow, tare frumos prin locurile colindate de voi. Toate foto sunt parca pictate...cu rotitul pozelor, chiar ca nu-i greu...pana si "windows picure" poate sa ti le intoarca :)
La Multi Ani! Sa ai un 2009 cum vrei tu!

zuimuchacha spunea...

intotdeauna ai fost o imparateasa, draga mea. decorurile din poze sunt cadre perfecte ale unui taram pe care tu ai alege sa-l cuceresti, apoi sa-l stapanesti in liniste. iar printul mostenitor este cavalerul de smarald. complimente imparatului.

zuimuchacha spunea...

PS: castelele parca sunt din turta dulce, iar poza cu budoarul este Vermeer-iana. splendid.

Anonim spunea...

misto ultima Poza :-)kylie :-)

Anonim spunea...

frumoase imagini, intr-adevar... si numai ginduri bune

Flavius

carpeta plutitoare spunea...

critica muzicala: merci la fel, un an plin!
alina: la multi ani si tie! cat despre imaginiile pe care le-am postat, ce sa-ti spun eu le-am intors cu un program initial, insa s-au postat tot deandoaselea, nu stiu de ce.
florina: am disparut si in timpul asta mi-am propus sa ma lipsesc de computer. Un an minunat si tie!
G: La multi ani si tie. Olanda e o tara prin excelenta de poveste!
vero: da, intr-un fel am regasit o lume pe care eu nu o cunosteam vizual. m-am incarcat cu imaginiile si le duc mai departe cu mine. budoarul imi e destinatia! :-))
florinoasa: draga mea, o poza facuta de sebi in camera de hotel. iti mai amintesti de noi la 2 Mai, pe plaja la nudisti?
Flavius: Merci de comentariu. Da, intradevar o atmosfera de basm, unde locuisc oamenii care sunt preocupati ca ambianta sa fie pastrata.

Anonim spunea...

iti dai seama ca imi amintesc oldies but goldies ce show a fost in vara aia remember? :-))
love kylie

carpeta plutitoare spunea...

acum vreo saptamana tocmai ce ma delectam cu fotografiile facute prin 1999 - 2000! Am inteles ca 2 Mai-ul s-a schimbat enrom in ultimiile veri. Eu nu am mai fost de vreo 4 ani la mare. M-ar intrista sa vad acele locuri minunate "infestate" de cocalari si pitzipoance! Te pup dulce draga Kylie

salmi spunea...

Hmmm, sa nu-mi spui ca oraselul e...Brugge, ca tare aduce. Am facut un mic popas pe acolo si mi-a placut...
La multi ani!!!!

carpeta plutitoare spunea...

Nu, nu e Brugge. Se numeste Zwolle. Insa in Olanda (am colindat mai mult de jumate din ea,e hobby-ul meu!) orasele seamana intre ele din cauza arhitecturii si a canalelor. La Multi Ani si tie, pupici