joi, 22 ianuarie 2009

maruntisuri

Azi am venit acasa de la cumparaturi cu o pereche de jeans rupti. M-am imbracat si am inceput sa ma tot infoi in pene prin fata oglinzii. Sebi tragand cu coada ochiului la mine, se facea ca nu observa nimic. Pana la urma, vazand insistenta mea, imi spune pe un ton indiferent "Nu vezi ca sunt rupti, cat crezi ca or sa te tina de-aici in colo?"
Imi si inchipui cum ar fi reactionat daca ar fi fost cu mine in magazin! Ar fi vrut sa ma insoteasca dar, l-am refuzat elegant. Sta prost cu rabdarea si m-ar fi enervat apatia lui in ceea ce priveste frenezia shoopingului. Lazi a primit cadou din bani munciti "cu carca" (la propriu) de mama lui, un hanorac, niste venice (niste tenisi mai de pusti) si o caciula super underground. L-am probat imediat, mi-a confirmat ca ii plac noile haine iar ca sa se convinga definitiv s-a tot invartit prin fata oglinzii de pe hol. Uitandu-ma la el, am realizat cat de mare poate sa fie. In magazine fac greseala sa ma uit la hainute mai mici, impresionata fiind de modele sau inconstient tanjind dupa perioada cand era bebelus. Noroc ca am fost insotita de o alta mamica la cumparaturi, care mi-a atras tot timpul atentia ca Lazi numai e asa de mic, sa fiu mai atenta la marimi. De la marimea 104 cm, a sarit mai nou la marimea 110, iar laboantele lui, ma lasa fara replica. In vara inca mai purta 25, acum s-a oprit la 27! Eu, o mana de om, ma ingrozesc la gandul, ca in cativa ani ma va depasi in inaltime si imi va scuipa seminte in cap, cum bine spune matusumea. O singura dorinta as mai avea, sa nu imi fie totusi refuzate pupicurile, momentan imi sunt portionate dupa toane.

7 comentarii:

alina spunea...

Și eu am pățit la fel cu ambele fete, mereu le văd mai mici decât sunt ... Chiar ieri am mers să le cumpăr ceva hăinuțe, din vouchere primite de ziua lor, și mă uitam pt Anna tot la haine de bebe ... :))

carpeta plutitoare spunea...

Alina: Probabil ca vrem sa-i pastram cat mai mult langa noi, transformandu-i in bebelusi!

Anonim spunea...

iti aduci aminte cand mergeam in second cu geta si maxuleasa?
:-)
kylie

Anonim spunea...

sa-i pori sanatoasa!sa-i rupi sanatoasa-whatever tot aia:-)
nici omul meu n-are rabdare la shopping!da' tre sa fie o chestie masculina asta, cum nu-nteleg eu cat de concentrat poa sa stea doua reprize la un meci lipit de ecran!
cat despre lazi al tau..de asta mi-e si mie teama cu luca!sa nu creasca mare de-odata!
spune-mi ca mai am timp si ca la o adica daca sare iar instinctul matern ca ars, ii fac rapid o copie in miniatura, nu?

carpeta plutitoare spunea...

Florin: Pai eu cred ca ani de zile, m-am imbracat doar de la second-hand. Mai am si acum prin dulap cateva chestii care mi-au ramas din perioada aia! Ce vremuri draga Kylie!!! Te mai papusesti?

Luminita: Merci, sunt deja sfasiati, daca o sa-i mai sfasie si masina de spalat putin...
Cat despre barbati luati la cumparaturi, o experienta nefericita. Daca vrea sa-si cumpere de imbracat,trebuie sa merg cu el, sa-l incurajez si sa-l consiliez. Au si masculii astia slabiciunile lor! La fotbal nu prea se uita regulat, insa la documentare istorice si la talk-showuri politice, ba!

Unknown spunea...

hihihi... categoria grea ca fii-mea... si noi, tot masura 27, tot 110 sau 116 la haine, dar vad ca totusi de 2-3 luni s-a oprit ca ma speriasem rau :)))

Anonim spunea...

As vrea doar sa-ti atrag atentia la regulile de ortografie. Este obositor sa gasesti i-urile duble exact acolo unde nu-si au locul, in schimb lipsind exact acolo unde e nevoie de ele. E foarte interesant blogul tau si imi face placere sa te urmaresc. Am hotarit sa iti scriu doar pentru ca am vazut ca se repeta aceeasi greseala de foarte multe ori si probabil prietenle tale se simt jenate sa-ti spuna.