vineri, 1 februarie 2008

shooping

ne intalnim scurt pentru shooping. hainute pentru prichindei. au crescut si ba jumatate din manute le sunt dezgolite, ba pantalonii le-au intrat la apa... sau pur si simplu s-au plictisit de hainele vechi (in cazul lui Lazi si a lui Amelie care sunt de-a dreptul supercocheti!).
Ieri Amelie a auzit ca prietenul ei Lazi a fost un pic bolnavior, l-a durut o ureche. Urechea cu pricina a fost plina de nisip. Era si cazul sa-l doara,nu? "Lasi kommt wider zu mir" intreba mirata Amelie
Acasa Hasi imi spune "Mama ich habe lieb für Amelie"
Sa inteleg ca deja a inceput perioada critica??

3 comentarii:

IRN spunea...

eu zic deja sa le bagati in mini-portofele niste mini-love-plus, ca sa nu va vina cu niste mini-me la usa apartamentului! :)))

Stiu, stiu, sunt hidoasa si ingrozitoare. De-aia nu merit sa am mai mult de un biet caine. Dar acorda-mi macar benefit of the doubt - Lazi e si copilul nostru-standard - adica nici unul dintre ceilalti copii pe care ii cunoastem nu sunt suficienti de evoluati pe langa dragul de Lazarel.

Team Lazar forever :)!

mara spunea...

o da, si max e in faza in care declara tuturor "te iubesc". s-a prins ca pune lumea botu' la texte de-astea si ca obtine mai ushor de vrea :))

carpeta plutitoare spunea...

:-)) da, astia din ziua de azi sunt al naibi de precoci! sper ca lazar sa ramana intotdeauna la inaltimea asteptariilor voastre :-)))

draga mara, noi capatam foarte rar "liebe" de la lazar. El spune ca o iubeste doar pe Amelie. Pe mine foarte rar si pe sebi aproape deloc :-))