miercuri, 16 iulie 2008

tihna canina

Un patruped merge alene spre masina. Stapana il ademeneste cu o punguta de crontanele uscate. Masina eleganta parcata discret, cu banchetele moi, isi asteapta pasagerul pe bancuta din spate. Viata de caine in Germania!!!
Renza isi duce cainii la veterinar cu taxiul, cand bineinteles situatia o cere (si o cere de cateva ori pe luna!) Boby are epilepsie iar Felix are alergie. Tratamenul si pretul e pe masura interesului stapanei! Stapanii sunt de multe ori ei insusi hipohondri. Se renteaza sa devi veterinar, mai ales ca exista asemenea clientela subrezita de traiul tihnit si hranit cu m-spe sortimente de crontanele!
- "Trebuie sa-mi caut un covor moale si cu antiderapant pe dos. Nu vreau sa se mai repete exiperienta cu Boby", Renza la un magazin special de mochete, verificand ingrijorata dosul unei mochete
Cu o luna in urma pe la ora 2 noaptea undeva in Tineretului, un catel schelalaie fara oprire de undeva din fata blocului. As vrea sa cobor sa vad ce se intampla, dar mie teama de un caine mare si batran care salasluieste tot peacolo prin tufisuri. La un moment dat s-a indurat cineva de la parter sa mearga in recunoastere.
Un catelus a fost parasit in boscheti. De fiecare data cand tipa simt adanc singuratatea, amenintarile, nesiguranta si foamea care il paste.
A doua zi o gospodina intreprinzatoare a adus o cutie din carton si un castronel. Nu am mai auzit schelalaituri. Semn ca micul catelus si-a gasit un adapost. Cel putin provizoriu.

Niciun comentariu: