marți, 4 noiembrie 2008

nazbatii

Si tocmai ce imi laudasem odrazla intrun post anterior... Spun tocmai,pentru ca astaseara de cum a intrat pe usa cu Sebi a inceput sa-mi povesteasca cu o moaca de martir ceea ce i s-a intamplat la gradinita.
-"Mama, Michele m-a pus pe bancuta....ihhiiii", incepe el cu prefacuta pseoudo boceala.
Bancuta este un accesoriu de la gradinita unde sunt asezati copii super neastamparati, care fac boacane. Acolo pe bancuta de lemn stau singurei cuc, fara sa aiba posibilitatea sa ia parte la ceea ce fac ceilalti.
Sebi, in timp ce se descalta ma tot bombarda cu "informatii" despre minunatele evenimente petrecute la gradi si povestite de Sandra (educatoarea).
Pai Lazi si Luca au luat o carte s-au dus impreuna la toaleta, au rupt-o si au aruncat-o in WC. Ca si cum nu ar fi fost indeajuns, au mai aruncat si sulul de hartie igienica dupa care au tras apa. Banuiti nu, ce s-a intamplat!!!!
Au inundat jur imprejur, iar sarmanele educatoare au fost obligate sa stearga, sa stranga mizeria, producandu-se un mic haos. Piticii ceilalti au luat-o razna, au inceput sa urle, sa alerge care in contro prin incaperi, pana cand educatoarele terminate de atata smotruit au preluat fraiele situatiei.
Ca si cum nu as fi auzit destul, Lazi a venit si mi-a aratat cum si-a prins mana in usa.
Urmariile? Eu impreuna cu Jenny (mama lui Luca) va trebui sa cumparam o carte noua + bonus, sa facem curat la gradi intr-una din zile.
Sebi si Vero cu care vorbeam la telefon, auzind toata tarasenia, mi-au sugerat sa nu ma enervez pentru ca asa sunt baietii mai smecherasi, mai obraznici, ca doar e copil,nu??!!

2 comentarii:

IRN spunea...

pe mine m-a pus educatoarea la colt la o grupa mai mica. aia umilire majora :)

carpeta plutitoare spunea...

:-)) erai in grupa mare si te-a pus la colt cu alti copii mai mici??
aoleu, ce sadica!