sâmbătă, 7 februarie 2009

back in virtual

M-am cam lasat de blogarit, am o perioada benefica, in care imi traiesc "viata sociala" asa cum ar fi trebuit sa se intample de ceva timp, decand haladuiesc pe acilea pe la nemtii. Ieri a fost ziua mea, m-am sarbatatorit toata ziua, dimineata si dupa-amiaza cu Sebi si Lazi, seara cu un grup de femei-fete (nici nu stiu sa le denumesc, dar nu are nici-o importanta). Azi am fost la un targ de unde mi-am achizitionat sticlute, cutiute si alte minunatii pe care le inghesui pe milimetri de raft, burdusiti la maxim. Tot cu cutiute, sfesnicute, ingerasi, cumparati de la targuriile anterioare.
Maine e duminica. Urasc duminica. O zi de prisos. Nu pot sa stau, nu am chef sa fac treaba, vremea e imputita si copilul se plictiseste.
P.S. Imi cer scuze oameniilor care au clicait pe mine si nu au mai gasit nimic nou! O sa incerc sa mai injgeb ceva propozitii...

9 comentarii:

Anonim spunea...

la multi ani !

Critică Muzicală spunea...

la multi ani.

saptamana asta am fost tocmai pana in braunsweig cu treburi.

greu m-am dezlipit de autobahn intorcandu-ma pe strazile romaniei.

mai trag o fuga de curand si sper sa prin un targ sa-mi iau niste vechituri care sa-mi unga sufletul(un pickup ceva, viniluri, radio stil vechi, ehe, tampenii de-ale mele)

mamica de Sebastian spunea...

La multi ani si din partea mea.Fiecare avem cite o perioada nasoala cind nu avem chef si ce ca sa punem pe blogg.

Antoaneta spunea...

La Multi Ani pur si simplu:)

Unknown spunea...

la multi ani!

si da, fac si eu parte din gasca care a clicait pe la tine si a plecat cum a venit :))))

dar inteleg foarte bine sentimentul cu lipsa de chef la bloggarit :)

carpeta plutitoare spunea...

Costin: Merci de urare! :-)

Critica Muzicala: autobahn-ul imi creaza foarte des fantezii! Si anume, imi inchipui de fiecare data ca ma urc in prima masina si plec departe... Apropo de targ, vara merg in fiecare weekend, e inevitabil sa nu gasesti ceva old fashion. Eu colectionez carti postale vechi, sfesnice si imbracaminte vintage (retro). Daca treci pe la München, da un semn.
Florina: Merci draga mea. Ehh, am lasat-o putin mai moale cu internetul, ca mi se parea ca sunt oarecum dependenta.

Antoaneta: Multumesc de urare, sper sa devin putin mai rabdatoare, sa nu imbatranesc degeaba!

Bogdana, m-am gandit la cei cativa oamenii care clicaiesc pe mine, insa asa cum i-am spus si Florinei, aveam nevoie de putina viata reala,distanta de net. Acum incerc sa le imbin pe amandoua. Pupici

alina spunea...

La mulți ani și tot ce-ți dorești!!

carpeta plutitoare spunea...

Alina: Multumesc de urare. Nu-mi doresc decat sanatate, ca in restul vine de la sine!

Anonim spunea...

welcome back!cu la multzi ani din tot sufletul!ma si intrebam ce se intampla de absentezi de atata vreme!mi-a venit inima la loc, cred ca "nimicurile " tale sunt defapt foarte speciale:-)