vineri, 16 noiembrie 2007

hasi intr-o vineri

"Aloo, aloo, wer ist das, wer spricht? Alles klar, alle klar."
Hazi vorbeste la telefon. Nu stiu, probabil are nevoie de un mecanic pentru elicopterul lui care tocmai zace pe pat "la garaj" cum spune Hasi.
Acum vreo 2 ore a iesit cu Sebi afara in ger. Sa se joace cu zapada. Afara sunt -10 gr C. S-au intors intr-o jumatate de ora cu o cutie de "Apfel Saft" si cu obraji rosii ca focul. Ma asteptam sa il fi obosit aerul taios si rece de afara. E ora 4 fara un sfert si chef de somn nu are. Ma las batuta astazi, probabil si maine si poimaine.... Somnul de dupaamiaza a devenit subiect tabu.
"Heeeeeiiii ce faci acolo???? ma aud zbierand
Hasi a scos cantarul si se cantareste
"Doi, doi, doiiii, am doi" asa isi explica el cat cantareste de fapt.
La pranz mi-a dat comanda de meniu "Mama, Hasi, hat hunger" "Mama, Nudels"
Eu personal urasc pastele fainoase si orezul. El le iubeste. I-am preparat cat am putut de repede paste cu sos de rosii si ton. Cand si-a dat seama cat de fierbinti sunt mi-a aratat fereastra "Mama fenster auf" .
Si-a asezat tacticos o pernita pe parchet dupa care mi-a adus si mie una (e gentelman cu mine) I-am dat drumul la desenele lui preferate cu Spongebob Spongekopf. De lene a inceput sa astepte cu gura deschisa sa-i fie infipta furculita plina in gura. La nici 10 min. dupa masa a inceput ceva sa puta ingrozitor ca un wc public....
Hasi nu spune nimic (inainte spunea), doar ca evita sa se aseze cu fundul pe jos. Merg sa vad cat de grava este situatia. A facut si caca si pipi, iar pampersul nu suporta atatea cantitate (folosim ultimul nr. de pampersi). S-au revarsat afara, mozolind body-ul pe parti.
Masina de spalat zumzaie harnic in bucatarie. Mi se face cumplit de somn... Uneori mi s-a intamplat sa adorm in patutul lui Hazi in timp ce el continua sa se joace linistit pe podea.

2 comentarii:

mara spunea...

mda, se pare ca vine o vreme cand nici pampersul nu mai face fatza. si la noi e la fel :)
propun un concurs: care dintre marii cacaciosi (max, lazar si rayan) reuseste sa tina pampersul pana la gradinitza? (sper sa nu cashtige niciunul, ha!)

carpeta plutitoare spunea...

sper ca pe la vara sa scapam de belea! daca nu,poate ma salaveaza mama soacra ca o sa plecam 2 saptamani jumate la ei in vizita. mai sti?!