miercuri, 19 martie 2008

ne-lamurire

Va rog sa nu ma injurati dar eu nu am inteles inca o chestie. Lamuriti-ma! Daca parintii tai sunt romani (get-beget, asa cum spune Sebi) de ce progenituriile se numesc; Dominik, Sasha sau Ryan???
Ce sentimente trezesc parintiilor aceste nume?
Eu romananca fiind, imbarligata in acte cu un neamt, nu am putut sa ii dau progenituri un nume nemtesc. Din simplul fapt ca nu as fi putut organic sa-l strig Hans sau Fritz

3 comentarii:

mara spunea...

nu pot vorbi decat in numele meu. n-am ales nume romaneshti, pentru ca cele care imi plac (luca, alexandru etc.) sunt folosite pana la refuz la noi. daca ash fi trait in germania cu sigurantza n-ash fi ales max, la fel cum, daca ash fi trait la moscova, n-ash fi ales igor. :))

carpeta plutitoare spunea...

:-)) tindand seama de backgrundul tau german, te scutesc de explicatii!! :-)

Antoine spunea...

Carpeta:eu romanca, tatal francez , nume italian: Luca-Angelo!sic!
Mara , Luca este totusi un nume international nu romanesc, nu se scrie Lucas/Loucas cum ar scrie francezii sau Luck à la americaine pur si simplu pentru motivele pe care le enumera si "carpeta plutitoare"!suna mai zdravan asa!prefer un macho italiano unui Luc-Ange!ah si mai conteaza si semnificatia bineinteles: inger luminos:-)sa auzim de bine cu prichindeii fie ei si de rase si nume incrucisate;-)
Luminitza